Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2013 19:17 - Жена предлага брак-да или не
Автор: stelie Категория: Забавление   
Прочетен: 7151 Коментари: 0 Гласове:
2



Традициите не са това , което бяха. И все пак-до там ли са се развили взаимоотношенията мъж-жена, че да си разменят ролите дори в предложението за брак? Същото ли е като мъжа да го направи и определящо ли е кой ще командва парада в тази къща ?! image Оказва се, че съвременните дами са готови да предложат брак, вместо да чакат „по-силните” си половинки сами да съберат еротично бельо смелост за голямата стъпка.
Оказва се, че дамите биха се заели с нетипичната за пола им задача да предложат брак, защото любовните им половинки са твърде нерешителни. Подобно мнение са изразили 51% от анкетираните жени на възраст между 25 и 44 години.
  • На всяка жена, предложила брак на партньора й, тайничко й се иска той да я беше изпреварил, сочи британското изследвана по темата. Факт е, че повечето жени с трепет очакват заветния въпрос за предложение за брак, но отегчени от чакането и несигурни дали въобще ще получат годежен пръстен, решават да първи да предложат брак на половинката си.
  • Може би пък има и такива жени, които решават да подсигурят бъдещето на любовната си връзка, като рано-рано предложат брак на партньора си с идеята, че така го връзват за цял живот и той няма къде да бяга.
  • Но поради какви още причини жените предлагат брак, а не мъжете? Ами защото кавалерите вече на пръсти се броят, а романтиката (падането на колене, подаряването на годежен пръстен на приказно място, планирането на предложението за брак и т.н.) изчезна заедно с тях.
А каква е мъжката реакция на една женско предложение за брак?
Много мъже биха приели това като шега, други биха се шашнали и изплашили, но по-голямата част от мъжкото съсловие развълнуват ще кажат „Да!“. Предложението за брак от жена е нестандартно и запомнящо се, нещо, което след време с интерес ще разказвате на децата си. Така например Моника предложи на Чандлър от сериала „Приятели“, а Миранда на Стив от „Сексът и градът“. Но сякаш предложението на брак от жена е по-разпространено на Запад, но не и у нас. Но, имайки предвид колко бързо усвояваме американски празници, колко му е скоро и у нас да започнем да предлагаме брак на любимите си мъже. 
image




Гласувай:
2




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stelie
Категория: Забавление
Прочетен: 12999
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031